Telegram Luni - Duminica 07:00 - 22:00 UK
Nu ezita , contacteaza-ne prin Telegram & Live Chat
Telegram Luni - Duminica 07:00 - 22:00 UK
Nu ezita , contacteaza-ne prin Telegram & Live Chat

Despre noi

Our Great Story

       Cu o experienta de peste 10 ani , PRO IPTV  este lider in noul sistem de televiziune IPTV.  O abordare profesionala si inovativa PRO IPTV solutioneaza si faciliteaza distributia pachetului tv prin intermediul internetului si la tine acasa 

Mai multe detalii
Calitate100%
Profesionalism100%
Compatibilitate85%
Diversitate90%

Recomandari

       Cu un portofoliu de peste 45000 de clienti, PRO IPTV este recomandarea numarul 1 din partea fiecarui client care beneficiaza de serviciu nostru. 

Diversitate

Pachetul nostru TV este extrem de popular si diversificat, fiind disponibil atat pe TV-ul din casa cat si pe un telefon  sau o tableta.

Flexibilitate

PRO IPTV formeaza o echipa profesionista care se focuseaza pe necesitatea clientului si atingerea obiectivelor setate .

Informati

Constant cu informatiile la zi referitor la serviciile oferite si noutatile in domeniu. PRO IPTV se focuseaz pe calitate si nu cantitate .

Clientii Nostri

Prioritatea nostra numarul 1. Tocmai de aceea clientii nostri sunt cei mai multimiti clienti care beneficiaza de sistemul iptv in acest moment.

Promptitudine

Activi in rezolvarea si solutionarea potentialelor probleme intampinate pe parcursul subscriptiei cu noi. Unde este vointa , se poate !

Care este cea mai calitativa alegere ?

Recomandarea noastra

      IPTV este un sistem nou si revolutionar pentru televiziunea zilelor noastre. Odata cu aparitia acestui sistem de televiziune s-au dezvoltat si aplicati mai mult sau mai putin calitative, precum si dispozitive mai mult sau mai putin calitative.Recomandarea echipei PRO IPTV, pentru o calitate superioara,   este cutia MAG ( o varietate de modele ) sau cutia IMAQ 810 . Sunt alegerile din topul listei pentru fiecare client doritor de IPTV cu o viziune calitativa asupra produsului.

       Noi oferim aceste cutii IPTV  , gata configurate, cu 3 luni de abonament inclus. Tot ce trebuie sa faceti este sa o conectati la internet si la TV prin cablu HDMI.  Plug & Play .

0%
FEEDBACK POZITIV
0
CLIENTI ACTIVI
0
STREAMING HOURS
0%
TARGHET

Echipa dedicata Suportului Tehnic

Nu doar numarul 1 in IPTV dar si cu un Suport Tehnic calitativ & profesional