Telegram Luni - Duminica 07:00 - 22:00 UK
Nu ezita , contacteaza-ne prin Telegram & Live Chat
Telegram Luni - Duminica 07:00 - 22:00 UK
Nu ezita , contacteaza-ne prin Telegram & Live Chat
Evo Media EvoMedia NEW PLEX
Evo Media EvoMedia evo title

           EvoMedia , este serviciul oferit de catre PRO IPTV, separt de cele mentionate pe paginiile existente,  care este compatibil cu un  numar impresionant de dispozitive ( Apple , Android, Roku, Chromecast, Amazon, Windows, PS4, Xbox, Nvidia, etc ). PRO IPTV ofera acces exclusiv la o gama larga de filme HD & 4K, si o grila de canale romanesti dedicate acestei aplicati si nu numai. Un serviciu PREMIUM

         Acesta pagina a website-ului , informatiile oferite precum si preturiile prezentate sunt dedicate strict pentru serivciul  EvoMedia .  Serviciu EvoMedia odata achiztionat se poate utiliza strict prin aplicatia prezentata mai jos pe acesta pagina.

EXCLUSIV

Un serviciu oferite in exclusivitate de catre PRO IPTV. Disponibil in orice colt al lumi si pe aproximativ orice dispozitiv.

Excluisiv

Serviciu oferit strict pentru aplicatia prezentata pe acesta pagina , compatibila cu aproximativ orice smart TV , PC, Android , Apple , Amazon , PlayStation, Xbox, Telefon , Tableta, Roku, Amazon etc...
Mai multe detalii

PREMIUM

O colectie impresionanta de Filme HD & 4K precum si o lista exclusiva de cannale TV romanesti oferite in exclusivitate de catre PRO IPTV

Premium

Serviciu EvoMedia , ofera un continut bogat , cu o prezentare impecabila atat in ceea ce priveste "artwork" cat si infomatiile referitoare la continutul oferit.
Mai multe detalii

SECURIZAT

Serviciu Evo Media ofera acces securizat pe toate dispozitivele compatibile, indiferent de conexiune internet, adaptabil la viteza internet de acasa.

Securizat

Serviciu este accesibil strict prin adresa mail setata de proprietarul serviciuluiu achizitionat, la noi pe website.
Mai multe detalii

Apple

Andoid

Roku

Chromecast

Amazon

Windows

PlayStation

Xbox

Nvidia

Kodi

Accesibilitate

        Serviciul oferit de catre PRO IPTV , prin aplicatia prezentata este accesibil cu foarte mare usurinta de pe orice dispozitiv compatibil cu acesta aplicatie , de oriunde in lume, indiferent de conexiunea internet utilizata.

       Tot ce necesita sa faceti este sa, creati un cont administrativ pentru a utiliza  aplicatia  , prin website-ul oficial al aplicatiei. Acest cont ( e-mail ) se va utiliza in procesul de configurare al serviciuluiu EvoMedia, achizitionat la noi pe website , pentru a avea acces la pachetul oferit. Prin acest cont veti primi acces la servicviul oferit , odata achizitionat.

Evo Media EvoMedia news device

Up Time

3
Mb

Bit Rate

Adaptabil
20
Mb/s

Viteza necesara

Maxim
5

Conexinui admise

FAQ

Cele mai frecvente intrebari legate de serviciu EvoMedia

1. Pentru a accesa serviciul EvoMedia, necesita sa instalati aplicatia PLEX pe dispozitivul dorit: Smart TV , Telefon, Tableta, PS4, Roku, Amazon Strick, PC, etc. Aplicatia pentru TV, Amazon, Roku , PS4, o ve-ti gasi in magazinul de aplicatii al dispozitivului.

2. Creati un cont GRATUIT. pe website-ul aplicatiei PLEX ( https://www.plex.tv ) ideal este sa utilizati aceeasi adresa mail utilizata la noi pe website . Atentie , aplicatia in sine este gratuita pentru tv , ps4, amazon , etc …. in schimb necesita achizitionata pentru dispozitivele mobile : telefon , tabletam altfel ve-ti fi limitat la un minut de streaming.

3. Odata ce aveti aplicatia PLEX instalata , si contul PLEX creat , necesita sa navigati la noi pe website, pe pagina EvoMedia si sa plasati o comanda noua in lista de preturi oferite pe pagina. In campul in care necesita sa tastati adresa mail , va rugam asigurati-va ca utilizati mail-ul setat in aplicatia PLEX.

4. Odata ce ati plasat comanda si ati confirmat-o , va rugam  verificati mail-ul. Ve-ti primi 2 mail-uri : unul cu confirmarea comenzii din partea PRO IPTV si al 2-lea cu invitatia nostra prin PLEX de a utiliza serviciul EvoMedia. Necesita sa acceptati invitatia oferita in mail.

5. Necesita sa va logati in aplicatia PLEX , pe TV, telefon , tableta, sau pe ce este instlata ,  cu adresa mail setata pentru aplicatie si,  sa selectati EvoMedia SRV1 . Odata ce ati accesat serviciul veti avea acces la toata gama exclusiva de filme si canale romanesti . Canalele romanesti ( aproximativ 200 ) le veti gasi in Plugins sau Channels , la IPTV ( iconita galbena) .

Serviciul EvoMedia poate fi accesat pana la maxim de 5 dispozitive ( TV , Telefon , Tableta, PC, PlayStation 4, Roku, Amazon, etc … ) Fiecare din pachetul prezentat , BASIC, PRO , STANDAR,  permite accesarea serviciului pana la maximum de 5 dispozitive.

PRO IPTV recomanda o viteza minima de 20 Mb/s cu o conexiune la internet prin cablu RJ45, nu wifi . Serviciu poate fi accesat atat prin internetul de acasa cat si prin 4G. PRO IPTV nu isi asuma responsabilitatea pentru consumul de date prin conexiunea 4G

Aplicatia este GRATUITA pentru 99% din dispozitivele compatibile, nu necesita nici o subscriptie saparata , cu exceptia serrviciului Evo Media, pentru a avea acces la pachetul oferit. Aplicatia insine nu este gratuita pentru telefon si tableta. Acesta necesita achitata , o singura data pentru a nu fi limitat la un minut de streaming.

Aplicatie se adapteaza la viteaza de internet disponibila precum si rezolutia dispozitivului utilizat. Aplicatia PLEX va va oferi acces la continutul serviciului EvoMedia adaptat vitezei de internet. Se pot face ajustari la imaginea receptionata din aplicatie pentru a avea acces la rezolutia setata de catre PRO IPTV , daca viteaza de internet va permite asta.

1. Plata finala este procesata de catre PayPal si , se va seta automat dupa prima tranzactie efectuata. Va fi procesata constant la fiecare scadenta prezentata pe factura, ( adica nu faceti plati manual , se va plati automat ) pana in momentul in care se va face “Cancel Request” , la noi pe website, selectand serviciu activ.

2. Daca setarea automata este inchisa, in setarile PayPal, acesta nu va fi procesata cu succes si va fi responsabilitatea dumneavostra sa va asigurati ca, factura emnisa este achitat la timp.

3. Subscriptia se poate achita lunar, la 3 luni , 6 sau 12

4. Plata pentru test se efectueaza o singura data, nu lunar.

5. Suma achitata nu este returnabila , indiferent daca serviciu este activ sau se face “cancel request”.

6. In cazul in care factura nu este achitata la timp , vor fi percepute taxe de intaraierea plati, calculate automat de catre sistem.

 Dupa procesul de chizitionare a serviciului EvoMedia, necesita sa va asigurati ca sunteti logat in aplicatia  PLEX . Utilizati adresa mail pentru a va loga in contul dumneavostra PLEX .  Aplicatia va va prezenta pe ecran pasii necesari pentru a va loga si utiliza aplicatia. 

Odata ce v-ati logat in cont, pe aplicatia, asigurati-va ca aveti selectat serviciul EvoMedia SRV1.

Daca serviciul EvoMedia SRV1 nu estre prezent, accesati “Log Out” si relogati-va in cont, posibil sa dureze cateva momente pentru ca EvoMedia SRV1 sa apara in aplicatie.

PRO IPTV ofera acces securizat la acest serviciu si proprietarul serviciului este singura persoana care are acces la acest serviciu. Este responsabilitatea dumneavostra sa pastrati accesul contului  privat si sa nu il faceti public.