Telegram Luni - Duminica 07:00 - 22:00 UK
Nu ezita , contacteaza-ne prin Telegram & Live Chat
Telegram Luni - Duminica 07:00 - 22:00 UK
Nu ezita , contacteaza-ne prin Telegram & Live Chat

Informatii

Companie romana de televiziune prin intermediu internetului

PĂSTRAȚI MAI MULT DIN TIMPUL DUMNEAVOASTRĂ

PRO IPTV face toata munca necesara pentru ca serviciile oferite sa se mentina la un standard inalt. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de totul pentru tine.

COMUNITATE MARE

Construim si mentinem o stransa legatura cu fiecare din clienti nostri. Valorificam fiecare colaborare si oferim aceeasi importanta bine meritata atat clientilor de lunga durata cat si celor de scurta durata.

SUPORT si ASISTENTA

Calitatea produsului si satisfactia clientului este prioritatea noastra numarul 1. Tocmai de aceea noi stam la dispozitia fiecarui client pentru ca,  intr-o potentiala problema, sa putem oferi solutia potrivita in concordanta cu situatia prezenta, in conditiile in care serviciu de suport si asistenta este inclus in pachetul sau configuratia aleasa.

Nu ezita sa ne contactezi !

Conectarea la serviciile noastre se poate face prin:

1. APLICATI:

 Daca aveti Smart TV (adica TV ce se poate conecta la internet) marca SAMSUNG, LG sau SONY precum si un dispozitv android , Apple TV gen 4 sau mai nou, Telefon, Tableta, Amazon Fire Stick, etc. Se descarca pe TV sau dispozitivul utilizat una din aplicatiile:  SMART IPTV, SMART STB, SSIPTV, OTT PLAYER, IPTV EXTREAM, GSE IPTV,  sau WHMS Play PRO, etc, dupa care achizitionati un pachet tv, la noi pe website, si incarcti link-ul primit in aplicatia utilizata. Link-ul m3u plus il veti avea atat in mail cat si in contul dumneavostra, la noi pe website, accesand CONFIGURARE PRODUS, la IPTV SERVICE DETAILES. Modalitatea de setare si configurare difera in functie de fiecare aplicatie utilizata, unele aplicatii se utilizeaza de link-ul m3u plus, altele de username si password. Atentie, aceasta varianta functioneaza doar pe Smart TV SAMSUNG, LG sau SONY sau dispozitivele ce se utilizeaza de un agent URL ! Se ofera acces administrativ la tot ce tine de achizitia factuta.  V-ti primi mail cu toate detaliile necesaresi le veti avea si la noi pe website , in contul dumneavostra la IPTV SERVICE DETAILES , butonul verde.

     De asemenea , produsul este compatibil cu Mac OS prin unicul WEB PLAYER, oferit de catre PRO IPTV care se utilizeaza de username si password pentru a oferi acces instant la pachetul tv ( prezentat pe prima pagina a website-ului.

    Unul din produsele oferite de catre PRO IPTV este serviciul Evo Media. Acest serviciul este un produs unic, nou, oferit in exclusivitate de catre PRO IPTV, compatibil doar prin aplicatia EMBY , care ofera acces la un pchet de filme 4K si HD  precum si un pachet de canale romanesti 4K , HD & Full HD. Serviciul Evo Media este prezentat pe pagina Evo Media si este separat de pachetele oferite la sectiunea OFERTE . Toate informatiile precum si preturiile pentru acest serviciu sunt. prezentate pe pagina Evo Media.

    Aplicatiile utilizate si recomandate de catre echipa PRO IPTV , nu apartin noua. Aceste aplicatii sunt creeate si mentinute de catre dezvoltatori privati . Aplicatiile sunt compatibile doar cu anumite dispozitive si costul lor difera, precum aplicatia smart iptv care se instaleaza cu 7 zile perioada de testare si , se gaseste in magazinul de aplicatii al TV-ului sau “Apps” , “App Store” , etc … Dupa 7 zile , daca nu este activata nu se va putea utiliza. Daca intentionati sa o utilizati va recomandam sa o activati cat mai repede. Costul activari permanente este de €5.49, o singura plata

 

 

2. RECEPTOR IPTV:

 Aceasta modalitate functioneaza pe orice tip de televizor, aceasta este cea mai profesionala si calitativa alegere. Daca optati pentru aceasta varianta echipa PRO IPTV recomada MAG 256/257 , IMAQ  810 sau VIZYON 810, prezentate pe prima pagina a website-ului.

   Noi oferim aceste receptoare IPTV gata configurate  si se livreaza strict in UK . Atentie , pachetul tv necesita achizitionat separat  iar receptorul conectivitate internet pentru a fi functional. Un pachet standard de receptor IPTV include: receptor iptv MAG, IMAQ sau VIZYON  ( in functie de preferinte ) ,telecomanda, cablu HDMI, manual de utilizare, unitate de curent si configurare.

       El trebuie doar alimentat la curent, conectat la internet (de preferat prin cablu, nu wireless) si conectat la TV prin cablu HDMI. Acest aparat este mai profesional, deoarece ofera  stabilitate, are un sistem de operare linux care se focuseaza strict pentru online streaming, aveti claritate mai buna a imagini, puteti viziona emisiunile pierdute, puteti inregistra emisiuni, se pot sorta si ordona programele dupa cum doriti si poate cel mai important il puteti lua cu dumneavoastra , fiind un pachet compact si portabil.. El va functiona atata timp cat aveti internet la orice adresa spre deosebire de prima varianta (aplicatia) care va functiona doar pe TV pe care este instalata.

     Pentru detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati