Telegram Luni - Duminica 07:00 - 22:00 UK
Nu ezita , contacteaza-ne prin Telegram & Live Chat
Telegram Luni - Duminica 07:00 - 22:00 UK
Nu ezita , contacteaza-ne prin Telegram & Live Chat

Tutoriale

PRO IPTV Web Player

PRO IPTV ofera cea mai moderna solutie pentru a urmari canalele TV pe un PC , indiferent de de configuratie . Compatibil cu orice browser, extrem de securizat si flexibil.    
Read More

Setarea addon-ului Stalker pentru Kodi

Un simplu proces de setare a addon-ului Stalker , care se instaleaza automat in momentul in care instalam Kodi.
Read More

Cum setam pachetul TV pe telefon , tableta , Apple TV , etc … prin aplicatia GSE IPTV.

Clipul nostru prezinta procesul de setare a aplicatiei GSE SMART IPTV PRO. Aplicatia este compatibila atat cu produsele Apple ( ios) cat si cele Android. Pachetul tv include peste 1000 de canale + VOD ( Filme & Seriale) si se poate testa in prealabil, disponibil pe smart tv ( prin aplicatia “Smart iptv” sau “...
Read More

Amazon Fire Stick & Canale Romanesti

Videoclipul nostru prezinta procesul de setare si instalare a aplicatiei Smart IPTV pe amazon fire stick. Mentionam ca , este necesar sa aveti un cont pe Amazon pentru a instala aplicatia.
Read More

Add-on-ul PRO IPTV & Kodi

Fostul iptv Sensation a devenit PRO IPTV. Kodi , este unul din cele mai cunoscute software care, faciliteaza distributia unui pachet TV. Videoclipul nostru va prezinta procesul de configurare. Download KODI : https://kodi.tv Download add-onul PRO IPTV: http://fileservice.ro/whmsplay/kodi/
Read More

Ce este IPTV , si cum puteti beneficia de el !

Fostul iptv Sensation a revenit cu forte proaspete .Noul sistem de televiziune si la tine acasa. Simplu si fara batai de cap.
Read More